Γιατί εσείς οι Τέκτονες κάνετε κρυφές εργασίες;

0
4678

Καλοί μας φίλοι. Ξέρουμε ότι είστε καχύποπτοι και διστακτικοί για το τι κάνουμε μέσα στις Στοές μας. Όχι δεν κάνουμε σατανιστικές επικλήσεις ούτε και σφάζουμε ζώα προς τιμή του Βελιάλ ή όποιων άλλων δαιμόνων έχετε ενδεχομένως διαβάσει σε thrash sites με εξειδίκευση στην συνωμοσιολογία (και στην ανθρώπινη βλακεία ).

Προσπαθούμε να αποσυμβολίσουμε και να αναζητήσουμε νοήματα , για πνευματικό και μόνο όφελος μας, που αλλιώς θα έμεναν ιστορίες που γράφτηκαν για γιδοβοσκούς πριν από δεκάδες αιώνες.

Επειδή το διαδίκτυο βρίθει από ανορθόγραφα λάβαρα ,στην πλειοψηφία τους , που μας καταδικάζουν στο πυρ το εξώτερο ας δώσουμε κάποιες διευκρινήσεις για όσα αυτιά διατίθενται να ακούσουν τουλάχιστον και δεν έχουν κλείσει ερμητικά με το βουλοκέρι της αμάθειας και του φανατισμού.

Ναι έχουμε πόρτες κλειστές. Δεν πρόκειται ποτέ να βιντεοσκοπήσουμε τις εργασίες μας ή να κάνουμε live μετάδοση τους . Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό που ονομάζεται «Τεκτονικό Εγρηγορός». Είναι ο ψυχικός συντονισμός μιας ομάδας ανθρώπων για την ψυχική και πνευματική ενοποίηση τους. Ακριβώς όπως ο προπονητής καλεί και προσπαθεί να συντονίσει τους παίκτες του πριν από έναν κρίσιμο αγώνα. Για να ενοποιήσει μια ομάδα ανθρώπων κάνοντας το σύνολο της μεγαλύτερο από το άθροισμα των ατομικοτήτων των μελών της.

Κλειδώνουμε (προσπαθούμε τουλάχιστον) να αφήσουμε έξω από τις κλειστές πόρτες τα μέταλλα όπως τα αποκαλούμε. Έγνοιες, προβλήματα , μικρότητες πάσης φύσεως και μέσω του τελετουργικού μας να εξυψωθούμε σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Μια αναζήτηση που ξεπερνά τον λόγο, γραπτό και προφορικό , και πηγάζει μέσα από το συμβολικό και μυστηριακό πεδίο που προσφέρουν απλόχερα οι μύθοι και οι αλληγορίες. Δαιδαλώδεις διαδρομές που απαιτούν ησυχία και αυτοσυγκέντρωση μεταξύ άλλων.

Η συντονισμένη πνευματική ενέργεια των συμμετεχόντων, γίνεται μια «σκεπτομορφή» .Μια καθαρά νοητική και ψυχική κατασκευή που δημιουργείται από τις επαναλαμβανόμενες σκέψεις ενός ατόμου ή μιας συντονισμένης ομάδας ανθρώπων θα επηρεάζονταν από την παρουσία ενός βέβηλου όσο και ένα δάσος από το πέταγμα ενός τσιγάρου σε αυτό.

Αρκετά από τα τυπικά μας θα τα βρεις στο διαδίκτυο. Δεν θα είχαν όμως καμία αξία για έναν αμύητο από ότι περισσότερο θα είχε η Αγία Γραφή για έναν εξωγήινο.

Ξέρω ότι δεν θα πείσουμε πολλούς. Γιαυτό και ο Τεκτονισμός είναι για λίγους. Όχι για κάποιες πολιτικές , κοινωνικές και οικονομικές ελίτ όπως μας προσάπτουν. Αλλά για αυτούς που μπορούν να κατανοήσουν και αυτούς που αδυνατούν να κατανοήσουν.

Είναι αυτός ο δρόμος για εσάς; Όσοι από εσάς έχετε δει την ταινία Matrix θα θυμάστε ενδεχομένως την σκηνή στην οποία ο Νίο επισκέπτεται την Προφήτη και την ρωτά να μάθει αν αυτός είναι ο εκλεκτός. Η απάντηση της είναι η απάντηση και στο δικό σας ερώτημα.

Το να είσαι ο εκλεκτός είναι όπως το αν είσαι ερωτευμένος. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το πει για σένα αλλά εσύ το ξέρεις μέχρι και το τελευταίο κύτταρο της ύπαρξης σου.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχουμε στον ιστοτόπο μας www.tektonismos.net δεν είναι αλίευση μελών. Είναι απλά ένα διαδικτυακό μέσο για να έρθουν σε επαφή μαζί μας όσοι απλά ξέρουν μέσα τους ότι η θέση τους είναι δίπλα μας.

ΘΔ:.

Προηγούμενο άρθροΤεκτονισμός και Κοινωνία
Επόμενο άρθροΜεγάλοι Τέκτονες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ