Πνευματικό τρίγωνο βλακείας βέβηλων (μεταξύ πολλών άλλων)

0
3302

Ιδιαίτερα αιχμηρός ο λόγος μας και ο τίτλος μας για πρώτη φορά. Παρακαλούμε όμως προτού μας κρίνετε να διαβάσετε προσεκτικά τις ακόλουθες γραμμές για να μάθετε τι προξένησε αυτή την οργισμένη αντίδραση μας.

Γιατί όπως έλεγαν οι πρόγονοι μας ” Ο λαμβάνων δικαίαν αφορμήν και μη οργιζόμενος ,ανήθικος εστί! ”
Ας δούμε λοιπόν πως όταν η αγνωμοσύνη συναντά το κιτς και την ηλιθιότητα σχηματίζεται ένα τρίγωνο βλακείας μπροστά στο οποία τα ενεργειακά πεδία μιας μαύρης τρύπας ωχριούν.

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις τους εγκέφαλους που κρύβονται πίσω από την τοποθέτηση ενός παρδαλού ελέφαντα πίσω από τον αδριάντα του Ν. Βότση.

Βότσης Νικόλαος

ΣΤ:. Προμηθεύς /Φίλιππος
(Ύδρα 1877 – Παρίσι 1934)

Κατάγονταν από οικογένεια αγωνιστών και δεν θα μπορούσε να υποληφθεί της ιστορικής του παράδοσης, έτσι η Ιστορία τον κατέταξε στο Πάνθεον των ηρώων. Ο Βότσης φοίτησε στην Σχολή Ναυτ. Δοκίμων και αμέσως συμμετείχε στην ναυτικό αποκλεισμό της Κρήτης (1895).

Έλαβε μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες ως κυβερνήτης τορπιλοβόλου και τον Οκτώβριο του 1912 με έναν παράτολμο ελιγμό μπήκε στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου αιφνιδιαστικά τορπίλισε το τουρκικό πολεμικό Φετίχ Μπουλέντ.

Το 1922 ήταν κυβερνήτης του αντιτορπιλικού Κιλκίς και διοικητής της Ελληνικής μοίρας πολεμικών, ναυλοχούντος προ της Κωνσταντινουπόλεως, διορίσθηκε Ύπατος Αρμοστής της.

Παραιτήθηκε όμως σύντομα μετά μερικούς μήνες για λόγους υγείας. Προήχθη σε υποναύαρχο και αποστρατεύθηκε.

ΑΔ:.

Προηγούμενο άρθροΜην με λησμόνει – Ναζισμός / Τεκτονισμός και κάποιες σκέψεις
Επόμενο άρθροΑπλά κάνε ησυχία. Και θα ακούσεις την Μητέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ