Μην με λησμόνει – Ναζισμός / Τεκτονισμός και κάποιες σκέψεις

0
3437

Μην με λησμόνει – Ναζισμός / Τεκτονισμός και κάποιες σκέψεις από την σύγκρουση τους.

Να είσαι πιστός μέχρι θανάτου και θα σου δώσω το στεφάνι της ζωής

Ο επάρατος ναζισμός από την λαίλαπα του οποίου υπέφερε η ανθρωπότητα και που εξαιτίας του χάσαμε περίπου 80.000 αδελφούς μας στην Ευρώπη πρέπει πάντα να αποτελεί αφορμή για εμάς όχι μόνο για ανάμνηση των πεσόντων Αδδ:. μας (όπως θα μας θυμίζει πάντα το Μη με λησμόνει ) αλλά και αφορμή για προβληματισμό.

Ο θάνατος της σκέψης πηγάζει και χαρακτηρίζει ασήμαντους ανθρώπους που όταν βρεθούν κάτω από μια αρχή και εξουσία για την οποία αισθάνονται δέος δεν γίνονται μόνο παπαγαλάκια της αλλά και δήμιοι της.

Η άκριτη πίστη και υπακοή , όπως και η άκριτη πίστη και ανυπακοή αποτελούν ιδιότητες των μικρών ανθρώπων .

Στο ιερό της σκέψης του Τεκτονισμού , και είναι προσωπική άποψη του γράφοντος , δεν πρέπει να υπάρχει θέση για εκείνους που απλώς πειθαρχούν σε μια αρχή / ιδέα και καταλήγουν να πουν ότι εκτελούν εντολές . Όπως ισχυρίστηκαν όλοι οι δήμιοι όταν κλήθηκαν να λογοδοτήσουν.

Όσοι από εμάς διάβηκαν την θύρα του θανάτου , αποκτώντας παιδεία αυτού αντιληφθήκαμε την έννοια του προσωρινού, της ματαιότητας κάνοντας μια κρίσιμη συνειδητοποίηση.

Την αθανασία της ψυχής.

Καταλαβαίνουμε ότι η ζωή αυτή δεν δεν είναι παρά ένα απλό πέρασμα για το οποίο δεν αξίζει να λεκιάσουμε τις αθάνατες ψυχές μας με έργα και πράξεις που δεν τιμούν τον όρο άνθρωπος.

Ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη του αναφέρει.

” Να είσαι πιστός μέχρι θανάτου και θα σου δώσω το στεφάνι της ζωής.”

Αυτός είναι ο δρόμος ο δικός μας.

ΑΔ:.

Προηγούμενο άρθροΤεκτονισμός. Ένα προσωπικό ταξίδι
Επόμενο άρθροΠνευματικό τρίγωνο βλακείας βέβηλων (μεταξύ πολλών άλλων)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ